İSTİKLAL MÜCADELESİ VE ÇANAKKALE

16 Mart Perşembe günü okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan bir programla 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi birlikte kutlandı. Okulumuz eski mezunlarından Danıştay Üyesi olan Sayın Osman TURAL, İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Sayın Salih UÇAR, Okul Müdürümüz Adem ÇAVUŞ, değerli idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Sunuculuğunu Merve DİNLER ve Mert DİNLER’in üstlendiği program okulumuz öğrencilerinin ilçemizin idari amirleri ile yapmış oldukları röportaj ile devam etti.  12/A sınıfı öğrencilerinden Fatma SELCAN Mehmet Akif Ersoy’un “Zulmü Alkışlayamam” şiirini seslendirdi. Program Felsefe Öğretmeni Gökhan YALÇINTEPE öncülüğünde hazırlanan koro ile devam etti. Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterisi izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Program misafirimiz olan Sayın Osman TURAL’ın konuşması ile sona erdi. Osman TURAL öğrencilerimize program için teşekkür ettikten sonra “Asıl kahramanlığın işimizi doğru şekilde yapmaktır.”  dedi.

Okul idaresi olarak programda emeği geçen başta Yasemin YURTTAŞ ve Gökhan YALÇINTEPE olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23-03-201723-03-201723-03-201723-03-201723-03-201723-03-201723-03-2017